Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Pressmeddelande

Det nya Samordningsförbundet Göteborg anställer en ny förbundschef!

Styrelsen för det nya Samordningsförbundet Göteborg beslutade fredagen den 7 juni att anställa Eva Magnusson som förbundschef. Förbundet övertar från den 1 juli ansvaret att finansiera och samordna arbetslivsinriktad rehabilitering från de fyra existerande förbunden i Göteborg.

Eva Magnusson kommer närmast från en anställning som förbundschef vid Samordningsförbundet i Stockholms stad, där hon arbetat sedan 2016. Hon kommer dock ursprungligen från Göteborg och ser fram emot att åter få arbeta i sin hemstad.

I Göteborg startade Eva Magnusson upp Samordningsförbundet Göteborg Centrum 2005 och arbetade där till 2012. Därefter har hon arbetat på stadsledningskontoret med såväl socialtjänstfrågor som kultur- och näringslivsfrågor. Hon har en beteendevetenskaplig akademisk bakgrund med en tyngdpunkt på utvärdering och uppföljning.

Eva Magnussons breda kompetens och arbetserfarenhet kommer nu åter göteborgarna till del.
Anställningen inleds på heltid den 28 oktober. Verksamheten kommer dessförinnan att upprätthållas av en biträdande förbundschef.

Samordningsförbundet Göteborg är ett kommunalförbund med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Västra Götalandsregionen och Göteborgs Stad som medlemmar. Förbundet arbetar med stöd av Lagen för finansiell samordning och samordnar rehabiliteringsinsatser i göteborgsområdet.

Genom den nya organiseringen förväntas göteborgarna få ta del av ett bredare utbud av rehabiliteringsinsatser.

För mer information
Styrelsens ordförande Johan Fält, Västra Götalandsregionen Tel: 079-336 06 60
johan.falt@politiker.goteborg.se
Styrelsens vice ordförande Andreas Pettersson, Försäkringskassan Tel: 070-273 94 51
andreas.pettersson@forsakringskassan.se

Pressmeddelande


Senast uppdaterad: 2019-06-12 11:17