Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Göteborg Hisingen - DELTA

Samordningsförbundet Göteborg Hisingen (kallat DELTA) har från och med den 1 januari 2005 ansvaret för den finansiella samordningen på Hisingen. De samverkande parterna är Försäkringskassan, Göteborgs Stad, Arbetsförmedlingen och Regionen.

Samordningsförbundet är en egen juridisk person som själv avgör hur resurserna skall användas. Samordningsförbundet leds av en vald styrelse som ger oss som samverkar en unik möjlighet att utveckla välfärdsarbetet.

Genom finansiell samordning kan vi ha en helhetssyn på individens behov och ta ett samlat ansvar för insatserna som vi inte har möjlighet till i våra enskilda myndigheter. Finansiell samordning skapar möjligheter att utveckla och pröva nya former för organisering och arbetssätt i våra verksamheter.

Samverkan mellan myndigheter ger nya möjligheter att ta hänsyn till medborgarnas olika önskemål och behov. Exempelvis genom att korta väntetider till vård och behandling eller ge samordnad rehabilitering till personer i yrkesverksam ålder. Samarbetet ger också snabbare och effektivare hjälp till personer som hamnat utanför arbetslivet samt leder till en ökning av det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på Hisingen.

Kontakt

Förbundschef
Ola Andersson
ola.andersson@
vastrahisingen.goteborg.se
Mobil: 0703-052755

Processtödjare
Cecilia Abrahamsson
cecilia.abrahamsson@
forsakringskassan.se

Mobil: 0706-085748

Box 8813
402 71 Göteborg

Besöksadress:
Vågmästaregatan 1D
417 02 Göteborg

Läs mer

För aktuell information hänvisas till DELTAs egen webbplats.


Senast uppdaterad: 2018-11-21 08:09