Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ViCan

ViCan är till för långvarigt arbetslösa eller sjukskrivna personer i åldern 18-64 som är boende på Hisingen och har behov av utredning, fördjupad kartläggning och bedömning samt arbetsrehabilitering och arbetsträning. De har oftast varit föremål för insatser, men som inte lett till arbete.

Uppdraget för VICan är att organisera verksamhet med bred kompetens för att kunna göra en samlad analys av individens arbetsförmåga när arbetsförmågan är oklar och därmed identifiera vilka insatser som behövs för att individen ska kunna gå vidare i sin process mot egen försörjning.

Målsättningen är att kartlägga förutsättningar för arbete eller studier vilket mynnar ut i en individuell planering efter utredningstiden. Syftet är att individen skall komma in i rätt åtgärd för att därmed förkorta tiden han/hon uppbär försörjningsstöd, sjukpenning eller A-kassa. Insatserna skall också leda till minskad passivitet, ökat självförtroende och självinsikt för deltagarna.

Kontakt

Beata Rackmann
Samordnare
beata.rackmann@lundby.goteborg.se
Tel. 031-366 76 18


Senast uppdaterad: 2020-05-15 12:54