Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Unga vuxna

Unga vuxna erbjuder samordnat stöd för personer som är boende på Hisingen och är 18-35 år. Vi är till för personer med en komplex livssituation i behov av tvärprofessionella insatser i samverkan mellan socialsekreterare, arbetsförmedlare, vuxenutbildning och psykolog.

I det tvärprofessionella arbetet kartläggs individens förutsättningar och behov. Professionernas kunskaper läggs tillsammans för en mer underbyggd rehabiliteringsplan för individer. Vid behov erbjuds individuellt samtalsstöd med psykolog i syfte att närma sig ett arbete eller studier. Samtalen syftar till att tillsammans identifiera både svårigheter och förmågor för att personen successivt ska kunna ta kontroll över sitt eget liv. Vid identifierad psykisk sjukdom och missbruk remitteras personen till Närhälsan eller specialistsjukvård.

Kontakt

Katarzyna Hansen
Samordnare
katarzyna.hansen@vastrahisingen.goteborg.se
0728-55 35 75


Senast uppdaterad: 2020-05-15 12:46