Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet
Ayande logotyp

Jobba, plugga, orka… Har du har svårt att se en framtid med arbete och/eller studier, då är du välkommen till oss. Ayande vänder sig till dig som är 18-64 och är framme vid att börja jobba mot arbete och/eller studier och behöver stöttning för att nå målet. Vi kan också erbjuda dig hjälp och stöd om du mår psykiskt dåligt och har svårigheter att få vardagen att fungera. Vi ger dig en samordnad insats från olika verksamheter. Ayande kan inte erbjuda direkt behandlande insatser och vänder sig därför inte till dig som främst är i behov av vårdinsatser av olika slag eller medicinsk rehabilitering.

 

På Ayande arbetar coacher, samtalsstödjare, arbetsterapeut samt samordnare.
Ayandes arbetsmetod består av tre delar: jobbcoachning, samtalsstöd samt insatser för att få vardagen att fungera. Teamets samtalsstödjare arbetar med stödjande och motiverande samtal. Coacherna arbetar motiverande, stödjande och vägledande mot målet praktik, arbete eller studier. Arbetsterapeuten ger hjälp och stöd för att få vardagsrutiner att fungera genom att hitta strategier som fungerar i hemmet, på fritiden, i skolan och på arbetet.


Sedan 9 mars 2017 är vi hbtq-certifierade och arbetar efter olika mål och delmål som gynnar hbtq-personer.

 

Vill du veta mer om Ayande? 
Kontakta Sven Nöjd,
Telefon: 031-366 42 94, 073-666 42 94
Mail: sven.nojd@vastra.goteborg.se

 

 

Besöksadress: Järnbrotts Prästväg 2, 421 47 Västra Frölunda

Citat från deltagare

”Tror inte jag fått samma resultat om jag bara gått till en psykolog på ett ställe och en coach på ett annat ställe. Det var bra att det var samlat till en plats och med personer som var engagerade. Det känns inte vanligt att få hjälp med båda saker samtidigt”

”Det jag hade primärt svårt med var att komma iväg till jobbet, inte att varapå jobbet, det var det svåra oavsett om det var något kul eller tråkigt. Coachen hjälpte mig att hitta platser som fungerade. Hos psykologen fick jag hjälp att tackla hur jag skulle ta mig ut genom dörren. Det har vi tacklat nu och nu är jag ”botad”. Jag har inte längre problem med det”

”Jag fick hjälp att se över allt, även fritiden. Det hände mycket skit i mitt liv under den tiden. Jag fick hjälp med allt. Synen på livet och arbete. Det var annorlunda att i lugn och ro sitta ner och prata med vuxna om arbete och jag fick en ny syn på arbete som inte var negativ"

Coach

Linda Adolfsson
0722-26 15 58
linda.adolfsson@orgryteharlanda.goteborg.se

Coach

Emma Fhager
031-366 56 39076-9480127
emma.fhager@vastra.goteborg.se

Coach

Sven Nöjd
031-366 42 94073-666 42 94
sven.nojd@vastra.goteborg.se

Samtalsstödjare

Gunilla Hambert, leg. psykoterapeut & socionom
Tfn: 0703-74 23 40
gunilla.hambert@ostra.goteborg.se

Samtalsstödjare

Anette Albinsson, leg. psykolog & leg. psykoterapeut
Tfn: 0761-07 89 77
anette.albinsson@vgregion.se

Arbetsterapeut

Karolina Löfgren
Tfn: 010-487 61 59 
karolina.lofgren@arbetsformedlingen.se

Samtycke


Senast uppdaterad: 2019-07-02 07:59