Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samverkanskoordinator

Samordningsförbundet Göteborg Väster arbetar primärt med individer som bor i stadsdelarna Väster och Askim-Frölunda-Högsbo, men i mån av plats kan personer boende i andra stadsdelar vara aktuella.

Målet med samverkanskoordinatorns arbete är att få en individ att ta ordinarie myndigheters resurser i anspråk i syfte att kunna nå egen försörjning alternativt ha rätt till försörjning. En viktig del av samverkanskoordinatorns uppdrag är att uppmärksamma när samverkan inte fungerar och identifiera varför. Samverkan kan utmanas av att myndigheterna t.ex. har en struktur eller organisation som försvårar samverkan. Det kan vara lagar och regler, uppdrag och ansvar eller organisatoriska delar, som till exempel tillgänglighet, som motverkar varandra ur ett samverkansperspektiv. I dessa fall kan samverkanskoordinatorn finnas med som stöd i kontakten mellan individ och samverkansparterna.

För ytterligare information kontakta samverkanskoordinator Malin Ericsson.

Samverkanskoordinator

Malin Ericsson
010-486 27 48
malin.ericsson@arbetsformedlingen.se

Samtycke


Senast uppdaterad: 2019-04-29 14:46