Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Jämställdhetsintegrering

Samordningsförbundet Göteborg Väster, Samordningsförbundet Göteborg Centrum och Samordningsförbundet Insjöriket arbetar sedan 2012 aktivt med jämställdhetsintegrering. Alla samordningsförbundens parter har i uppdrag att arbeta för jämställdhet och därmed är det även ett uppdrag för förbunden.

Det övergripande målet är att erbjuda kvinnor och män likvärdig arbetslivsinriktad rehabilitering i insatser finansierade av samordningsförbunden.

Förbunden har tagit fram en gemensam handlingsplan för jämställdhetsintegrering. Detta för att tydligöra vilka delar som ska finnas med i arbetet.

Handlingsplan för jämställdhetsintegrering 2018

Det finns en styrgrupp för utvecklingsarbetet för jämställdhet som formulerat vilka förutsättningarna är för arbetet.   

Förutsättningar för utvecklingsarbete jämställdhet 

Vill ni veta mer om hur dessa förbund jobbar för att integrera jämställdhet i samordnad arbetslivsinriktad rehabilitering hör gärna av er till förbundschef Charlotte Axelsson, Tel. 0702-66 69 77, E-post


Senast uppdaterad: 2018-10-30 15:01