Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Förbundets dag

7Tjugo på förbundets dag den 17 maj

Varje år genomförs förbundets dag i Samordningsförbundet Väst. Då samlas styrelseledamöter, beredningsgruppen och personal som gör uppdrag i de insatser som förbundet finansierar. Dagen ska vara en grund för den fortsatta utvecklingen av samverkansinsatser och är ett tillfälle för dialog, diskussioner och kompetensutveckling. 

Under året har all personal som gör insatser hos Sof Väst genomgått en utbildning i  7Tjugo som är en metod och arbetsmodell som bygger på empowementpedagogik. På förbundets dag den 17 maj avslutades vårens utbildningssatsning med att även beredningsgruppen och styrelsen fick ta del av metoden. Utbildaren Helena Steen från Swedish Empowerment Center deltog och höll en föreläsning om 7Tjugo och genomförde gruppdiskussioner. Nu har vi alla en gemensam plattform att stå på!


Senast uppdaterad: 2019-05-24 11:14