Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdaterad info ang Covid19

Vi ställer om, inte in

Med anledning av skärpta allmänna råd och restriktioner gällande Covid19 har Samordningsförbundet Väst beslutat att inga nya gruppinsatser kommer att startas så länge nu gällande restriktioner gäller. Vi ställer inte in men vi ställer om och arbetar fram tills smittläget förbättras endast individuellt med våra deltagare.

Vi tar emot remisser som vanligt och berörda deltagare och remittenter kommer att få information mer i detalj om vad som gäller för respektive insats.

Alla besök på gym är inställda.

Förbundets personal arbetar i så stor utsträckning som möjligt på distans och digitalt. De eventuella möten som är nödvändiga att ha fysiskt genomförs som ”promenadmöten” utomhus eller i lokaler som kan säkerställa avstånd.

Vi ber er alla att visa hänsyn och ta ansvar för att minska smittspridning enligt gällande rekommendationer vid besök och i samverkan med oss.

Håll i och håll ut så hoppas vi på att läget snart förbättras och att vi återgå till normal verksamhet.

Viktiga länkar:

Folkhälsomyndigheten

Smittskydd Västra Götaland

Krisinformation


Senast uppdaterad: 2020-11-19 14:46